Verzendkostenvrij vanaf € 75
100% Duitse Lekkernijen
Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Minimum Orderwaarde € 15

Retourneren & Annuleren

Wij staan er voor in dat alle producten voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Indien u een klacht heeft over een product kunt u contact opnemen met de klantenservice om tot een gepaste oplossing te komen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (DOC), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres

GenuMe
Zwitserswaltje 1C
8911 LG Leeuwarden

Ruilen

Het omruilen van producten is niet mogelijk. Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen dan adviseren wij als gewenste afhandeling te kiezen voor een kortingscode. De kortingscode blijft voor onbepaalde tijd geldig en kan worden gebruikt worden bij een volgende bestelling.

Geen verzendkosten

Voor onderstaande uitzonderingen hoef je geen verzendkosten te betalen: 

 • Je hebt een verkeerd product ontvangen.
 • Het product is kapot geleverd.
 • Het product is over de houdbaarheidsdatum.

Annuleren

Je kunt een bestelling binnen 30 dagen annuleren.

Heb je net besteld? Dan:

 • Neem direct contact met ons op via info@genume.nl
 • Vermeld hierbij je ordernummer en de producten die je wilt annuleren
 • Jouw bestelling wordt geannuleerd
 • Je ontvangt een e-mail met een bevestiging over het annuleren van jouw bestelling

Is het pakket al verzonden?

 • Weiger het pakketje dan aan de deur. Dat is voor jouw gratis. Nadat wij het retour hebben ontvangen nemen wij met jouw contact op.

Is het pakket al bezorgt?

 • Dan valt het onder retourneren.
 • De kosten hiervoor zijn dan 5,50 EUR

Verkeerd/ beschadigd

 • Neem contact met ons op via onze e-mail info@genume.nl.
 • Vermeld hierbij je ordernummer en de producten die je retour wilt sturen.
 • (A) Is het product beschadigd, dan ontvang je van ons een kortingscode te waarde van de product prijs. Als bewijs vragen wij hiervoor altijd foto's. Stuur deze aub aan info@genume.nl.
 • (B) Is het product verkeerd, mag je kiezen tussen een kortingscode voor jouw volgende bestelling of het product te retourneren.

Je wilt het verkeerde product retourneren?

 • Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retouraanvraag, een retourformulier en een RET-nummer.
 • Voeg vervolgens het volledig ingevulde retourformulier bij het pakket.
 • Verpak je bestelling goed, zodat deze in goede staat bij ons binnenkomt.
 • Geef je bestelling vervolgens af bij een PostNL postkantoor

Let op: Bewaar altijd het verzendbewijs met de Track & Trace code!

Je betaalt geen verzendkosten voor het retourneren van een verkeerde product.

Modelformulier

Je kunt ook door middel van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent hier niet toe verplicht, want ook zonder formulier geldt het herroepingsrecht. Je kunt deze terugvinden in de algemene voorwaarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »