Verzendkostenvrij vanaf € 75
100% Duitse Lekkernijen
Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Minimum Orderwaarde € 15

Disclaimer

Disclaimer voor genume.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van genume.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door GenuMe. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van GenuMe is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij GenuMe.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als kennelijke (type-)fouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met GenuMe te mogen claimen of te veronderstellen.

GenuMe streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen kan de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. GenuMe is niet verantwoordelijk voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van genume.nl op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »